• Meesterbakkers met authentieke receptuur
  • Premium kwaliteit koeken & koekjes
  • Alleen de beste grondstoffen

Simone, R&D

Naast ons standaard aanbod koeken en koekjes, bieden wij ook de mogelijkheid om gezamenlijk een product te ontwikkelen, volledig volgens jouw wensen. Denk aan koeken in een specifieke kleur of vorm. Als het gaat om productontwikkeling, is Simone dé expert. Sinds augustus vorig jaar ontwikkelt en optimaliseert ze onze receptuur.

Simone, R&D

Testkeuken

"Wanneer onze klant een specifieke wens heeft, bespreken we de mogelijkheden en ga ik aan de slag in de testkeuken. Ik maak het product in het klein en blijf ontwikkelen tot de klant en ikzelf tevreden zijn. Het mooiste is natuurlijk wanneer het product vervolgens in grote aantallen wordt geproduceerd en daarna in de winkel ligt."

Ontwikkelen en optimaliseren

Niet alleen voor het ontwikkelen van nieuwe producten, maar ook voor het optimaliseren van bestaande producten zet Simone haar expertise in. "Tegenwoordig willen we minder suiker en meer vezels eten, kortom gezonder eten, maar het moet wel lekker blijven! Ik test continu met de receptuur en kijk waar we bijvoorbeeld E-nummers kunnen verminderen en nutriscores kunnen verbeteren. Tegelijkertijd vinden we het bij Veldt belangrijk dat de ambachtelijke smaak en uitstraling behouden blijft. Altijd weer een prachtige uitdaging."

"Het leukste aan mijn werk is het maken van succesvolle producten, en om te zien dat ze groeien in de markt. Daarnaast is het leuk dat ik in mijn functie met alle collega's in contact sta. Van sales tot kwaliteit tot de collega’s in de bakkerij. Veldt Cookies & Crackers heeft een leuk team werknemers en een open cultuur waarin makkelijk geschakeld wordt."

Medewerkers aan het woord

Yvan

Planning

Jeannette

Verkoop Binnendienst

Dominika

Hoofd Inpak

Dick

Werkplekverantwoordelijke