• Meesterbakkers met authentieke receptuur
  • Premium kwaliteit koeken & koekjes
  • Alleen de beste grondstoffen

Dominika, hoofd inpak

De verpakking van onze producten geven een eerste indruk en die is ontzettend belangrijk. Het is dan ook essentieel dat alles juist wordt ingepakt, volgens de wensen en eisen van onze klanten. Laat dat maar aan Dominika over!

Dominika, hoofd inpak

De klant ontzorgen

Zij begon in 2007 op onze inpakafdeling, waar zij als hoofd van de afdeling alles controleerde en zorgde dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Staat de juiste benaming en de juiste ingrediënten vermeld? Zijn ze scanbaar? "De inpakafdeling zorgt ervoor dat onze klant de producten na levering alleen nog maar in de schappen hoeft te leggen."

Doorgegroeid

Omdat Dominika een ijverige en tegelijkertijd ervaren collega is, is ze het afgelopen jaar doorgegroeid naar de functie van planner. "Als planner plan ik het hele proces, van grondstof tot product dat bij de klant in de schappen ligt. Eerder deed ik enkel de planning voor de inpakafdeling, maar nu is dat de gehele planning geworden."

"Het leukste is de uitdaging die elk seizoen met zich meebrengt. Het is druk, je moet veel vooruitdenken en je moet snel schakelen. De behoefte van de klant verandert met de dag. Het is een leuke uitdaging om hierin een voor iedereen passende oplossing te vinden. Werkbaar voor ons, maar volgens de wensen van onze klanten."

Medewerkers aan het woord

Yvan

Planning

Simone

R&D

Jeannette

Verkoop Binnendienst

Dick

Werkplekverantwoordelijke