• Meesterbakkers met authentieke receptuur
  • Premium kwaliteit koeken & koekjes
  • Alleen de beste grondstoffen

Jeannette, verkoop binnendienst

Wie ons belt met vragen over bijvoorbeeld orders, komt terecht bij Jeannette. Naast het beantwoorden van de telefoon zorgt zij ervoor dat de orders goed worden verwerkt. Daarnaast bewaakt ze de actieplanning voor onze klanten. Het is immers belangrijk op tijd te weten welke (seizoens)acties eraan komen. Laat dat maar aan Jeannette over!

Jeannette, verkoop binnendienst

Persoonlijk

“Het contact met klanten is leuk en daarnaast is de diversiteit van de werkzaamheden erg fijn. Je hebt persoonlijk contact, dus leert ook de persoon achter de naam een beetje kennen. De kern van mijn werk is het regelen en organiseren. Zorgen dat de klant krijgt wat hij wenst.”

Van inpak tot orders

Jeannette is dit jaar al 25 jaar bij ons in dienst. Ze begon op onze inpakafdeling en werkt nu zeven jaar als orderverwerker. “Het is leuk om te zien hoe het bedrijf in de jaren is gegroeid. Ik weet nog dat toen ik begon, we met vier of vijf dames op de inpakafdeling zaten. Dat zijn nu 10 tot 14 mensen."

"Voorheen was het bedrijf écht een typisch familiebedrijf. Ondanks dat we nu met veel meer mensen zijn, blijf je die familiecultuur merken. Iedereen kent elkaar, we lunchen samen, dat soort dingen. Dat is prettig, ik ga nog elke dag met veel plezier deze kant op!”

Medewerkers aan het woord

Yvan

Planning

Simone

R&D

Dominika

Hoofd Inpak

Dick

Werkplekverantwoordelijke