• Meesterbakkers met authentieke receptuur
  • Premium kwaliteit koeken & koekjes
  • Alleen de beste grondstoffen

Over ons

Veldt Cookies & Crackers is dé specialist in het produceren van premium kwaliteit verse koeken, koekjes en crackers in Nederland. Met onze leidende marktpositie en innovatieve strategie leveren wij een breed ambachtelijk assortiment aan de retail, bakkerij groothandel, bakkersketens en foodservice-industrie.

Wij onderscheiden ons door gebruik te maken van de allerbeste ingrediënten, authentieke recepturen en bakprocessen en flexibele verpakkingsvormen naar de wens van onze klant.

Oorsprong

In 1970 richtte Ard Veldt een banketbakkerszaak op genaamd Veldt Banket. Sindsdien hebben wij ons bewezen als specialist op het gebied van ambacht. Voor dhr. Veldt stonden kwaliteit en klantvriendelijkheid bovenaan en dit uit zich vandaag de dag nog steeds in onze organisatie.

Uit het jasje gegroeid

Waar de vraag naar onze ambachtsproducten voorheen vanuit consumenten kwam, kwam deze later ook vanuit lokale bakkerszaken. De vraag naar onze ambachtsproducten bleef groeien daarom moest de productiecapaciteit ook omhoog. Daarom is er besloten om in 1999 te verhuizen naar een grotere locatie.

Onze nieuwe productielocatie op bedrijventerrein ‘De Faktorij’ in Veenendaal is ingericht op de toenemende vraag met behoud van de ambachtelijke kwaliteit. In de loop der jaren hebben wij ons assortiment verder verbreed en hebben wij ingezet op flexibele verpakkingsvormen om de wens van onze klanten te vervullen. Dit resulteerde in de flexibiliteit waarbij klanten hun eigen producten kunnen laten ontwikkelen en samenstellen in tailormade assortimenten.

Innovatieve markt

Met de recente overname van Krakend Vers hebben wij ons assortiment verder verbreed met ambachtelijke OnOats havercrackers, haverkoeken en granola. Onze productontwikkeling heeft zich vertaald in het vinden van de jongere en bewuste consument met haar havercrackers. Door de constante focus op ambacht en vers weet Krakend Vers de klant blijvend te betoveren.

Vanaf 2023 zijn Veldt Banket en Krakend Vers samen verdergegaan onder de naam Veldt Cookies & Crackers!

Meer weten? Neem contact op

Veldt levert producten aan...