• Meesterbakkers met authentieke receptuur
  • Premium kwaliteit koeken & koekjes
  • Alleen de beste grondstoffen

Duurzaamheid

Bij Veldt Cookies & Crackers hebben wij als missie een duurzame werkwijze aan te houden om zo ons steentje bij te dragen aan een toekomstbestendige wereld. Daarbij blijft onze liefde voor heerlijke koekjes, koeken en crackers altijd onveranderd.

Wij zijn ervan overtuigd dat het produceren van onveranderd lekkere koekjes, koeken en crackers hand in hand kan gaan met duurzaamheid. Ons streven is om lekkernijen te maken waar iedereen blij van wordt; van klanten en leveranciers tot onze medewerkers en niet te vergeten: onze planeet.

Sustainable Development Goals (SDG’s)

De door de Verenigde Naties opgestelde duurzaamheidsdoelen zorgen ervoor dat we ons kunnen richten op een werkwijze die op alle vlakken beter is voor de wereld. Deze 17 doelen zijn erop gericht om niet alleen klimaatverandering tegen te gaan, maar ook armoede, ongelijkheid en onrecht te bestrijden. Daarom omarmen wij deze 17 doelen in onze totale bedrijfsvoering.

Omdat 17 doelen tegelijkertijd nastreven erg veel is en afbreuk zal doen aan elk individueel doel, is besloten dat wij ons bij Veldt Cookies & Crackers primair richten op 3 van deze doelen:

Toekomstbestendig en innovatief

Kortom streven wij ernaar om voorop te lopen in onze branche als het gaat om innovatie en toekomstbestendig groeien. Dat is afhankelijk van 4 belangrijke thema’s:

 Een geweldige werkplek

Mensen op de eerste plaats. Dat is waar dit thema om gaat. We willen voor onze medewerkers een werkomgeving creëren waarin ze zich veilig, gezond en gemotiveerd kunnen voelen. We doen dit door continu de medewerkerstevredenheid te meten en te blijven verbeteren.

 Een waardevolle bedrijfsvoering

Voor zowel onszelf als voor onze stakeholders willen wij altijd waardevolle groei blijven realiseren. Dit is essentieel voor de continuïteit van ons bedrijf en daarmee voor de zekerheid die wij onze medewerkers kunnen bieden.

 Een positieve sociale impact

Onze producten zijn voor iedereen. Daarom zijn wij onze producten meer en meer verder aan het ontwikkelen, ook naar 100% vegan, kosher en halal producten. We gaan voor een transparante, sociaal verantwoorde en duurzame supply chain. Onze heerlijke lekkernijen zijn niet alleen om van te genieten, maar ze dragen zo ook bij aan een mooiere wereld.

 Verlaagde ecologische voetafdruk

Wij streven naar een verlaagde ecologische voetafdruk. Dat realiseren we onder andere door ons energieverbruik te reduceren. Daarnaast willen we meer en meer circulair produceren en afvalstromen zoveel mogelijk verminderen, bijvoorbeeld door waar mogelijk te recyclen. Ons streven is daarnaast om zo efficiënt mogelijk onze grondstoffen in te kopen, bijvoorbeeld door dit lokaal te doen. Zo werken wij momenteel al uitsluitend met de beste roomboter van Nederlandse bodem.

Veldt levert producten aan...