• Meesterbakkers met authentieke receptuur
  • Premium kwaliteit koeken & koekjes
  • Alleen de beste grondstoffen

Dick, werkplekverantwoordelijke

Dick is een vertrouwd gezicht binnen het team van Veldt Cookies & Crackers. In de bijna 40 jaar die hij bij ons in dienst is, heeft hij vrijwel alle facetten gezien. Als Senior Werkplekverantwoordelijke stuurt hij het team in de bakkerij aan, zodat alles op rolletjes loopt.

Dick, werkplekverantwoordelijke

Van deegzetter tot allrounder

“Ik begon als deegzetter, waarbij ik het deeg voor de koeken en koekjes exact samenstelde volgens onze ambachtelijke receptuur. Dat ging soms nog met behulp van de receptenmap, maar inmiddels doe ik veel uit mijn hoofd.”

“Het leukste aan mijn werk is dat ik een allround functie heb met veel afwisseling in werkzaamheden. Ze zijn hier bovendien erg transparant in de cijfers, wat motiverend werkt. Als ik aan het eind van de maand mooie cijfers zie, maakt dat me blij.”

Verantwoordelijkheid

“Bij het behalen van mooie cijfers spelen verschillende dingen mee. Zo ben ik er samen met het management verantwoordelijk voor dat de mensen op de werkvloer efficiënt werken, volgens een goede, reële planning.”

“Ik heb gezien hoe het bedrijf in de jaren is gegroeid en het is mooi om aan verdere groei mijn steentje bij te dragen. We begonnen met een paar mensen in dienst als traditionele banketbakkerij met een winkel. Momenteel zijn we uitgegroeid tot gespecialiseerde bakkerij met meer dan 70 medewerkers.”

Medewerkers aan het woord

Yvan

Planning

Simone

R&D

Jeannette

Verkoop Binnendienst

Dominika

Hoofd Inpak