• Meesterbakkers met authentieke receptuur
  • Premium kwaliteit koeken & koekjes
  • Alleen de beste grondstoffen

Bakkersketens

Veldt Cookies & Crackers begon ooit als banketbakkerszaak. Inmiddels hebben wij een enorme groei doorgemaakt, maar in ons DNA zit nog steeds die banketbakker op de hoek. Daarbij blijft kwaliteit dé topprioriteit en dat is dan ook de reden voor ons succes.

Bakkersketens

Nog altijd de banketbakker op de hoek

Ondanks onze groei en ontwikkeling, produceren wij altijd met de beste ingrediënten, authentieke recepturen en bakprocessen. Net zoals vroeger, natuurlijk met de nodige innovaties. Wij zijn en blijven banketbakkers en daar zijn wij trots op. Wij leveren altijd premium kwaliteit en kunnen, in tegenstelling tot die banketbakker op de hoek, in korte tijd grote oplages produceren. Áltijd met behoud van de kwaliteit. 

 

Consumenten zijn bereid om speciaal naar mijn winkel te komen voor mijn havercrackers. Elke week zie ik dezelfde klanten genieten van mijn producten

 

Innovaties

Naast dat wij gegarandeerd kwaliteit leveren, denken wij ook met je mee over bijvoorbeeld productinnovaties. Zo kunnen wij voor allerlei thema's, zoals Pasen, Kerst of het WK voetbal, passende lekkernijen leveren. Dat is het extra voordeel van werken met Veldt Cookies & Crackers. 

Meer weten? Neem contact op

Veldt levert producten aan...