• Meesterbakkers met authentieke receptuur
  • Premium kwaliteit koeken & koekjes
  • Alleen de beste grondstoffen

Ontdek de crackers van OnOats

OnOats is een merk van Veldt Cookies & Crackers, met net als Veldt een passie voor gezonde en verrukkelijke lekkernijen. De focus ligt op het gebruik van verse, onbewerkte ingrediënten zoals noten, zaden, pitten en haver, waarbij de natuurlijke smaak de essentie vormt die we in al onze producten koesteren.

Ontdek de crackers van OnOats

Toewijding

Toewijding aan een gezonde levensstijl en onweerstaanbare smaken vormen de drijvende kracht achter OnOats. Dagelijks laten onze meesterbakkers zich inspireren door een missie: het maken van onbewerkte voeding als de meest voor de hand liggende keuze voor iedereen. Wij geloven dat deze benadering niet alleen gezonder is, maar ook veel smaakvoller. Deze overtuiging doordringt alles wat we doen.

Natuurlijke ingrediënten

Bij OnOats streven we ernaar om de natuurlijke verhoudingen van voedingsstoffen in onze producten te handhaven. Onze crackers bevatten de perfecte balans van vetten, koolhydraten, vezels en eiwitten. Zonder toegevoegde suikers of andere onnodige ingrediënten, omdat we geloven dat echt goede, voedzame voeding geen extra's nodig heeft.

Met ingrediënten als havervlokken, zonnebloempitten en pompoenpitten bieden onze crackers een natuurlijke en gezonde optie, met minder tarwe en geraffineerde suikers. Dit maakt ze tot het ideale alternatief voor brood.

Altijd een gezonde snack

OnOats omarmt een gezonde levensstijl op elk moment van de dag. Van het begin af aan willen wij de meest smaakvolle en knapperige haverproducten creëren voor liefhebbers van gezond en lekker eten. Zo ontstonden de veelzijdige OnOats crackers en bakkersgranola, geschikt voor elk moment. Of je nu een bevredigende snack, een energieboost tussendoor, een gezonde start van de dag, een lichte lunch of een borrelmoment zoekt, OnOats-producten zijn er voor elk moment dat je eventjes wilt genieten.

Bij OnOats werken we elke dag met liefde en toewijding in onze bakkerij om de allerlekkerste verse producten te produceren. Handgemaakt en zorgvuldig verpakt, zodat ze dagelijks vers blijven tot ze hun weg vinden naar onze gewaardeerde klanten.

Meer over OnOats

Veldt levert producten aan...